Skogu- Twoja kraina Fantasy

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Witaj wędrowcze w naszych jakże skromnych progach. W Japonii nastały ciężkie czasu, i nasza wioska Sikogu jest na samym końcu, mamy dość duże problemy, uratować nas mogą tylko nasi Wojownicy których nam brakuje. Chcesz nam pomóc ?. To świetnie, jednak pamiętaj ! Ten świat jest bardziej niebezpieczny niz może ci się wydawać. Gdybyś widzał te wielkie stworzenia, które grorzą naszej wiosce. Gdybys wiedział ile przez nich ucierpieliśmy. Jednak ja skromy Su-Ju nie mam nawet prawa z tobą rozmawiać, jesteś Wojownikiem ! Masz do wyboru trzy rasy Łucznik, Mag, Barbarzyńca. Każdy z nich diametralnie się rózni. Gdy jesteś łucznikiem masz łuk, ale musisz umieć celnie strzelać. Bez tego marny z ciebie Wojownik i pewnie nam nie pomorzesz. Mag z koleji to człowiek posługujący się Magią. Musisz znać wiele magicznych zaklęć. Do tego szkolenie Maga trwa najdłużej. Pamiętaj jeśli nie jesteś gotów na takie długie treningi i poświęcenie wybierz inną rasę. Jeśli natomiast wybierzesz Barbarzyńcę musisz naprawde sie przyłożyć, oni sa traktowani jako nasze najsłabsze ogniwo, i właśnie ich mamy najwięcej. Wybrałeś swoją rasę ?. Jeśli nie przedź do ‘’ Karty Postaci ‘’ i tam zobacz dokładniejsze opisy wszystkich dostępnych ras. Ja polecam łucznika, sam nim jestem i widze po tobie że się na niego nadajesz. Jednak wybór należy do ciebie. Twoje losy są od teraz w twoich rękach. Jeśli chcesz zostać zarekrutowany przejdź do ,,Karty Postaci’’ i tam zapisz się do Elitarnej Armii Sikogu ! Mamy mało żołnieży i każdy zostanie przyjęty z ogromną życzliwością. Pewnie dręczy cię też pytanie kim jestem ja ? Otórz ja jestem tutaj zwykłym strażnikiem który tak naprawde nie ma swoich praw. Gdy byłem w twoim wieku należałem do naszej Elitarnej Armii. Jednak teraz przyszły lata starości, do Armii mnie nie przyjmą ze względu na wiek, ale staram się jeszce jakoś pomagać władcą Sikogu. A teraz pędź już do budynku Karty postaci i tam się zarekrutuj. Będziemy ci wdzięczni za każdą otrzymaną pomoc !

#1 2011-04-02 09:44:24

Adrian

Administrator

Punktów :   

Opis Rasy : Mag

Mag jest postacią która jest bardzo szanowana, jednak by wyrosnąć na dobrego Magika potrzeba długiej praktyki. Jeśli jesteś Magiem wymagania w obec ciebie są duże. Wszyscy wedzą że wiele potrafisz... Mag Woli walkę na dystans, często używa zaklęć magi, rzadziej zdaza sie mu walczyć wręcz. Większość stworów pokonuje bez najmiejszych problemów, jednak kilka moze sprawić mu kłotop. Bardzo ciężko jest się posługiwać bronią Maga, zdarza się że kilka osób ma z tym dość duże kłopoty. Jeśli jednak juz opanujecie trudne podstawy to gra robi się przyjemniejsza. Każdy wybierający tę rasę posługuje się Zaklęciami a jego główną bronią jest Laska Maga.

Stopka forum

RSS